امنیت سایت چیست و چگونه آن را تامین کنیم؟
Site Security یا امنیت سایت سبب می شود که سایت در زمان خدمات دهی، با هیچ گونه مشکلی مواجه نشود و راه نفوذ هکرها برای حملات سایبری بسته باشد و بسیاری از تهدیدها خنثی شود.امنیت سایت (Site Security) از روش های مختلفی تأمین می شود که ادامه فعالیت سایت و ثبات و اعتبار یک وب سایت وابسته به آن می باشد. Site Security یا امنیت سایت سبب می شود که سایت در زمان خدمات دهی، با هیچ گونه مشکلی مواجه نشود و راه نفوذ هکرها برای حملات سایبری بسته باشد و بسیاری از تهدیدها خنثی شود. برای اینکه Site Security برقرار شود ، باید اقدامات متعددی انجام داد ما در این مقاله از وبسایت تیک تاک وب سعی میکنیم آنها را مرور کنیم. ما را همراهی کنید.
به هر گونه فعالیت، اقدام یا بهکارگرفتن ابزارها و برنامههای کاربردی در جهت حاصل اطمینان از اینکه وبسایت در برابر نفوذ هکرها، ویروسها و بدافزارها در امان بماند، امنیت سایت یا Site Security گفته میشود. این تدابیر برای محافظت از دیتاها(اطلاعات)، نرمافزارها و سختافزارهای بسیار حساس در یک وبسایت صورت میگیرد.
حملات سایبری حیات کسبوکارهای آنلاین را به خطر میاندازد و یک اتفاق امنیتی به احتمال بسیار جریان درآمدی صاحبان سایت و صاحبان مشاغل مرتبط با آن را قطع میکند.
هنگامی که سایت هک شده، از کار میافتد، مورد تهدید و باجگیری قرار میگیرد و یا اطلاعات آن به سرقت میرود. در چنین شرایطی نهتنها سرمایه و پول زیادی نابود میشود؛ بلکه اعتبار، شهرت برند را نیز خدشهدار میکند. سایتهای نا امن اطلاعات و حریم خصوصی کاربران را در معرض خطر قرار میدهند و به این ترتیبآنها نسبت به سایتها بی اعتماد میشوند. به همین دلیل حفظ امنیت سایت دارای اهمیت بسیار بالایی میباشد.
هر گدام از تهدیدات سایبری به نحوه خود میتوانند به فعالیتهای وبسایت صدمه بزنند. برخی از آنها در حد یک دردسر و مشکل معمولی و ساده هستند و برخی دیگر فعالیت های کلی سیستم را مختل میکنند؛ بنابراین رعایت اصول حفظ امنیت سایت از همان ابتدای فرایند طراحی سایت لازم و ضروری است.
برای اطلاعات بیشتر راجع به طراحی سایت های امنیتی مقاله ...... را مطالعه کنید.
برای اینکه امنیت سایت خودتان را تأمین کنید و با خیال راحت به فعالیتتان ادامه دهید نکات بسیاری وجود دارند که حتماً باید رعایت شوند. علاوه بر مواردی مانند امنیت شبکه، امنیت اینترنت و سیستم عامل که برای شما شرح خواهیم داد لازم است که برای مطمئنتر شدن درباره امنیت سایت خودتان موارد زیر را رعایت کنید.
امنیت هاست اولین موردی است که برای برقراری امنیت سایت، باید آن را مورد توجه قرار داد. خریداری هاست باید از هاستینگ های معتبری انجام شود که امنیت خوبی برای سرویس های مورد میزبانی خود ارائه می دهند. بدین سبب در خرید هاست، باید سطح امنیت آن را مدنظر قرار داد و سرویس میزبانی را انتخاب کرد که از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
استفاده از سیستم عامل و نرم افزارهای فیک یا غیراصلی ، سطح امنیتی وب سایت شما را کاهش می دهند. این سیستم عامل یا نرم افزارها ممکن است طراحی آنها به گونه ای باشند، که سبب سرقت اطلاعات شما و یا آلوده کردن وب سایت شما شوند. استفاده از نسخه های اصلی علاوه بر اینکه Site Security یا امنیت سایت را افزایش می دهند،بلکه باعث احترام به حقوق تولیدکنندگان این برنامه ها می باشد.
برقراری ارتباط میان کاربران و سایت ها توسط اینترنت صورت می گیرد. فرض کنید که در مسیر درخواست کاربر از سایت شنودی صورت بگیرد ، سریعاً اطلاعات مهم به سرقت میرود. بنابراین باید امنیت اینترنتی که مورد استفاده قرار میگیرد، تأمین شده باشد.
نکته: در صورتی که از وای فای استفاده می شود، تمامی اقداماتی که برای پیشگیری از هک کردن وای فای لازم است، صورت گیرد.
دریافت سیستم مدیریت محتواها و افزونهها از منابع فیک و غیر اصل و نامعتبر در موارد زیادی، سبب مشکلات امنیتی می شود. این احتمال وجود دارد که فایلهای دریافتی ویروسی باشند و با هدف آلوده کردن یا هک کردن وبسایت یا سرقت اطلاعات وبسایت طراحی شده باشند. پیشنهاد ما به شما این است که با خرید سیستم مدیریت محتوا و سایر برنامه های موردنیاز از منابع اصلی و معتبر از واقع شدن این مشکل جلوگیری کنید.
نکته مهمی که در ارتباط با امنیت سایت از سوی مدیران سایت باید مورد توجه واقع شود ، استفاده از آنتی ویروس و فایروال قوی و معتبر میباشد. نصب آنتی ویروس، از واجبات وبسایتهای مختلف میباشد و بیتوجهی به آنها نباید صورت بگیرد. در این زمینه آنتی ویروسها و فایروالهای بسیاری وجود دارند که باید بهترین آنها را تهیه نمود. بروزرسانی این برنامهها، نکته دیگری می باشد که باید به آن توجه نمود.
یکی از مشکلات رایج امنیتی که در زمینه امنیت سایت به وجود میآید، استفاده از رمز عبور ضعیف و قابل حدس زدن می باشد. برای بالا بردن امنیت سایت باید رمز عبوری که برای آن انتاخاب میکنیم حداقل بیشتر از 8 کاراکتر داشته باشد که شامل حروف بزرگ و کوچک و اعداد و کاراکترهای ویژه مانند & و @ و… باشد. رمزهای عبور باید به صورت مرتب و دورهای عوض شوند.
شما می توانید با استفاده از قابلیت محافظت از مسیر ورود به مدیریت سایت، از به وقوع پیوستن مشکلات در این زمینه جلوگیری کنید. در صورتی که پسورد و یوزرنیم به سرقت برود، با کمک این روش می توانید از سوء استفاده هکرها از مسیر ورود به مدیریت سایت جلوگیری نمود. شاید این روش امنیت صد درصدی ایجاد نکند، اما به دلیل اینکه تا حدی امنیت را افزایش می دهد نباید از آن غافل شد.
تعیین سطح دسترسی به ویژه برای منابعی که حاوی اطلاعات مهمی میباشند، از اهمیت بسزایی برخوردار است. سطح دسترسی به منابع حساس، بایستی به اندازه ای باشد که فقط وب سرور و مدیران امکان خواندن آنها را داشته باشند. یعنی این منابع برای سایر کاربران عادی، قابل خواندن و نوشتن نباشد. تمامی فایلهایی که از اهمیت بالای برخوردار می باشند، باید سطح دسترسی مشخصی داشته باشند و برای عموم قابل دسترسی نباشند.
سخن نهایی
در این مقاله سعی داشتیم به بررسی انواع تهدیدات امنیتی، از رایجترین تا خطرناکترین آنها بپردازیم و تاثیرات مخرب هر یک را بر سازمانها مورد تحلیل قرار دهیم. تهدیدات امنیتی میتوانند از منابع داخلی و خارجی صورت بگیرند و شامل طیف گستردهای از حملات سایبری، بدافزارها، نفوذهای غیرمجاز و تهدیدات داخلی از طرف کارمندان باشند. هر کدام از این تهدیدات میتوانند به صورت جدی عملکرد سازمانها را مختل کرده و سبب از دست رفتن دادهها و ایجاد مشکلات امنیتی شوند. به همین علت به سازمانها توصیه میشود برای امنیت اطلاعات خود از آنتی ویروسهای تحت شبکه یا آنتیویروسهای بسیار قوی و قدرتمند مانند ترلیکس استفاده کنند.
از این که با ما همراه بودید سپاس گذریم.
جدیدترین آموزش ها
مقالات کاربردی با محوریت دانش برنامه نویسی و کدینگ
ثبت دیدگاه
دیدگاه خود را برای ما بنویسیددیدگاه کاربران
مشاهده دیدگاه های ثبت شده کاربران